Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Ova Politika privatnosti objašnjava koje lične podatke prikupljamo, kako ih koristimo i delimo, i koje su vaša prava u vezi s tim podacima.

Koje lične podatke prikupljamo

Prikupljamo lične podatke koje nam dobrovoljno dostavljate prilikom registracije našeg sajta, narudžbine proizvoda ili komunikacije sa našom službom za podršku. Ovi podaci mogu uključivati vaše ime, adresu e-pošte, adresu za dostavu i plaćanje, broj telefona i druge podatke koje ste nam dobrovoljno dali.

Kako koristimo vaše lične podatke

Vaše lične podatke koristimo za obradu vaših narudžbina, pružanje usluga našeg sajta, unapređenje vašeg iskustva na našem sajtu, kao i za druge zakonske svrhe. Vaše lične podatke nećemo deliti s trećim stranama bez vašeg pristanka, osim ako je to neophodno radi ispunjenja vaših zahteva za uslugama ili ako je to zakonom propisano.

Kako štitimo vaše lične podatke

Vaše lične podatke čuvamo na sigurnom, štitimo ih od neovlašćenog pristupa i nećemo ih deliti sa trećim stranama bez vašeg pristanka. Vaši podaci se čuvaju na sigurnom serveru koji je zaštićen od hakera i drugih bezbednosnih pretnji.

Kako koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našem sajtu i pružili vam personalizovan sadržaj. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se smeštaju na vaš uređaj kada pristupate našem sajtu. Možete kontrolisati kolačiće koje prihvatate putem podešavanja vašeg pregledača, ali imajte na umu da neki kolačići mogu biti neophodni za pružanje određenih usluga našem sajtu.

Promene Politike privatnosti

Možemo ažurirati ovu Politiku privatnosti u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Bilo kakve izmene koje budemo napravili biće objavljene na ovoj stranici i stupaju na snagu odmah.

Kako nas kontaktirati

Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našom Politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem maila na info@pecaribolov.rs.